Sugeng rawuh ing situs web iki!

CCTV: China ngrampungake percetakan 3D pisanan ing papan

Miturut pawarta CCTV, wektu iki dilengkapi "printer 3D" ing eksperimen pesawat ruang angkasa generasi anyar. Iki minangka eksperimen percetakan 3D ruang pertama China. Dadi, apa sing bakal nyetak kapal angkasa kasebut?

Sajrone eksperimen kasebut, "sistem percetakan ruang 3D komposit" dikembangake kanthi mandiri dening China dipasang. Peneliti nginstal mesin iki ing kabin bali kapal eksperimen. Sajrone penerbangan kasebut, sistem rampung kanthi nggunakake serat dikiatake serat kanthi mandhiri: Sampel saka bahan kasebut dicithak lan diverifikasi kanggo nggayuh tujuan eksperimen ilmiah percetakan 3D saka bahan ing lingkungan microgravity.

Mangertos manawa bahan komposit sing terus diperkukuh serat minangka bahan utama kanggo struktur spacecraft saiki ing omah lan ing luar negeri, kanthi kapadhetan lan kekuatan sing dhuwur. Teknologi iki penting banget kanggo operasi stasiun jangka panjang ing orbit lan pangembangan orbit manufaktur struktur ruang ultra-gedhe.

(Sumber artikel iki: CCTV, yen sampeyan kudu nyetak ulang, wenehi sumber asli.)


Wektu kirim: Mei-22-2020