Sugeng rawuh ing situs web iki!

Babagan Kita

company

Cangzhou ASC toner produksi Ltd, diadegake ing Juli, 2003.
Minangka kompatibel High-Tech kanggo ngasilake toner copier lan copier, kartrij toner lan kantor liyane bisa digunakake.
Minangka salah sawijining produsen paling gedhe lan bakul saka kantor, ASC wis nggawe R&D lengkap lan laboratorium nguji. Lan duwe tim R&D profesional kanggo ngembangake produk anyar. Kita sukses ngluncurake merek dhewe "ASC" "语" "艾斯克" "Aisk" lsp. Ing taun 2019, teknik anyar "metode warna lan metode fisik" sukses kanggo nglamar paten ing kantor properti intelektual negara, lan nggawe kothong ing garis iki.

Kita mesthi fokus ing kontrol kualitas lan perlindungan lingkungan, lan nate sertifikasi sertifikat kualitase ISO9001 ing lapangan iki. Minangka perusahaan pimpinan, kita melu ing draf "National standard toner" .Ing taun 2007 abd 2014, kalorone perusahaan lan produk menang pakurmatan "perusahaan teknologi tinggi propinsi Hebei" lan "produk teknologi tinggi propinsi Hebei".
Kita mesthi dipercaya "Ora ana sing paling apik, mung sing luwih apik!" Minangka standar pangembangan perusahaan, lan sing dianggep perusahaan "Atur lan Ngoptimalake kualitas produk lan" Riset lan pangembangan produk anyar "minangka titik terobosan, supaya kualitas produk bisa ditetepake. kategori produk bisa dadi luwih sugih, bebarengan karo layanan sawise-sales sing sampurna kanggo entuk pangembangan perusahaan sing stabil lan stabil.
Output taunan kita tekan 3000 ton ton, 800,000 pcs cartridge, 9 yuta pita, model toner nyakup copier lan mesin laser kabeh produk kanthi sambutan kanthi nyenengake ing Eropa, Afrika, Asia Tenggara.

Sejarah Kita

2003
2004
2007
2009
2010
2011
2018
2003

Cangzhou ASC Toner Production LTD ngadegake.

2004

Ing taun2004, perusahaan fokus "nggedhekake skala perusahaan, ningkatake gambar perusahaan, menehi perhatian luwih apik kanggo perbaikan peralatan", lan nandur modal luwih akeh kanggo nggedhekake skala produksi. Ruang lantai perusahaan anyar luwih saka 26,000 meter persegi .Ngabungake toko produksi toner, toko pembungkus toner, lan nambah 4 produksi produksi karo tingkat internasional.Kasilitas internasional nganti 600 ton.

2007

Maneh ing taun 2007 nandur modal luwih saka 600 yuta RMB, paningkatan rong garis produksi, tambah produksi produksi taunan nganti 1200 ton

2009

Ing taun 2009, nandur modal 1400 yuta RMB kanggo mbangun loro bengkel standar, rong gudang, lan nambah proyek kartrij ton.Anual produksi kapasitas tekan 1800 toner lan 800.000 bagéyan kartrij.
Ing taun 2009, teknik anyar "cara garing saka warna lan metode" bisa digawe kanggo paten ing Kantor Properti intelektual Negara, lan nggawe kothong ing garis iki.

2010

Ing taun 2010, perusahaan ngenalake teknologi produksi canggih internasional, lan nambah produksi produksi, output taunan kanggo ton nganti 3000ton, lan kanggo kartrij ton nganti 800000 pc. Kita minangka salah sawijining sawetara produsen sing duwe produksi pf kapasitas loro toner lan kartrij toner bebarengan .

2011

Ing taun 2011, lagi dadi papat garis produk maneh, kapasitas produksi taunan ton saka 1800 ton mlumpat nganti 3.000 ton.

2018

Ing taun 2018, produk kita dirating minangka produk bermutu tinggi ing propinsi Hebei dening biro propinsi Hebei kualitas pengawasan lan teknis.
Ing taun 2018, cabang jaban rangkah pertama ASC - cabang Rusia diadegake ing Moskow

Sertifikat