Sugeng rawuh ing situs web iki!

"5.1 ″ miwiti ditindakake: rong standar kanggo pengimejan elektrostatik toner garing lan drum fotokonduktor organik kanggo peralatan kantor

Laporan Regenerasi Times / Organisasi Perusahaan Pabrik Perusahaan Budaya China ngetokake kabar nalika tanggal 13 April kanggo nyetujoni "Spesifikasi Evaluasi Produk Desain Ijo kanggo Toner Pengeluaran Elektrostatik Kanggo Peralatan Kantor" lan "Spesifikasi Evaluasi Produk Desain Hijau Kanggo Drum Lampu Organik Kanggo Peralatan Kantor" 2 standar grup.

Kaloro standar kasebut bakal ditindakake ing tanggal 1 Mei 2020.

T / COCEA 1-2020 Standar Toner Elektrostatik Pengeringan lan T / COCEA 2-2020 Organic Photoconductive Drum Standard nyatakake prinsip evaluasi produk ijo, metode evaluasi, lan indikasi evaluasi pengimejan elektrostatik toner garing / drum fotokonduktif organik kanggo peralatan kantor, proses evaluasi , syarat evaluasi, persiapan laporan evaluasi produk ijo lan manajemen dokumen. Buku standar iki digunakake kanggo evaluasi mandhiri produk desain ijo kanthi prodhuksi elektrostatik toner garing / produsen drum fotokonduktor organik lan pabrik kanggo peralatan kantor, lan organisasi pihak katelu kanggo pengimejan elektrostatik tonum / drum fotokonduktor organik kanggo peralatan kantor Produk perusahaan produksi lan manufaktur dinilai kanggo produk desain ijo.


Wektu kirim: Mei-22-2020