Sugeng rawuh ing situs web iki!

Indeks Toner

Kualitas umume jinis toner ditemtokake dening enem faktor ing ngisor iki: ireng, ireng, awu ngisor, fiksasi, resolusi, tingkat toner sampah, lan memedi. Faktor-faktor kasebut ana gandhengane karo saben liyane lan mengaruhi. Alasan kanggo mengaruhi faktor kasebut diterangake ing ngisor iki.
1. Ireng: Hitungan nilai cemeng yaiku panguji nilai cemeng pisanan ngasilake sawetara balok sing kuwat, cocog karo angka sing diukur, lan banjur nuduhake maneh penguji nilai cemeng, ngetung sinar cahya sing diserep, lan banjur pass ing Nilai Nilai sing diwilang dening program. Sing luwih dhuwur regane cemeng saka toner, luwih apik yaiku efek percetakan. Standar ireng warna ireng (OEM asli yaiku 1,3). Kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem industri, nilai ireng ireng regane toner umume dikontrol kira-kira 1,4.
2. Awu ngisor: awu ngisor yaiku nguji nilai ireng ing papan kothong ing sampel sing dicithak kanthi ora ana panguji ireng. Ing kahanan normal, nilai abu-abu ngisor ton OEM asli yaiku 0,001-0,03, yen luwih gedhe tinimbang 0,006, asil pemeriksaan visual bakal rumangsa manawa sampel sing dicithak rada reged. Faktor utama sing mengaruhi nilai awu ngisor yaiku sipat listrik lan magnetik toner. Saben jinis printer mbutuhake manawa elektromagnetik toner umume beda. Iki uga minangka sebab kenapa kita negesake bubuk khusus. Kajaba iku, amarga panyithak utawa kartrij toner uga bisa nyebabake awu ngisor. Abu ngisor ASC toner dikontrol ing ngisor 0,005.
3 Nyepetake kanthi cepet: Cepet kanthi cepet nuduhake kemampuan toner sing dipasang ing permukaan kertas kanggo lebur lan nembus ing serat. Kualitas resin minangka faktor utama sing mengaruhi keteguhan toner.
4. Resolusi: Resolusi nuduhake titik (DPI) sing bisa dicithak per inci. Kekandelan partikel toner bakal langsung mengaruhi resolusi kasebut. Saiki, resolusi ton utamane 300DPI, 600DPI, 1200DPI.
5. Tingkat toner sampah: Tingkat toner sampah nuduhake proporsi sampah ton sing diprodhuksi dening jumlah toner ing percetakan normal. Tingkat toner sampah langsung mengaruhi nomer lembar sing dicithak kanthi jumlah toner. Standar mbutuhake tingkat toner sampah kurang saka 10%.
6. Ana rong jinis kinerja memedi: hantu positif lan hantu negatif. Gambar khayal positif yaiku gambar hantu sing biasane kita ucapake, yaiku, teks (utawa pola sing padha) katon langsung ing ngisor teks (utawa pola liyane) (arah kertas), nanging nilai kepadatan (ireng) luwih murah tinimbang. . Umumé kabentuk sajrone proses ndandani utawa proses transfer.


Wektu kirim: Mei-22-2020