Sugeng rawuh ing situs web iki!

Kompatibel ton kyocera copier kanggo digunakake ing 715 718 tk350 tk475 tk3100

Keterangan Singkat:

ton kyocera universal kanggo digunakake ing kyocera FS6025 / 6030/6525/6530 / 2100D / 4100DN / 4200DN / 4300DN / 3920DN / 3040DN / 3140DN / 1040 / 1020MFP / 1016/1025/1125/1035/1035/1135/1320/1370/1800 / 2235/6970/1300/1350/1028/1128/1100/1120


  • ndandani: 95-99% ing ndhuwur
  • Kualitas: Kepuasan 100% Dijamin
  • babar pisan: 18 wulan
  • conto ngemas: 100g-1000g conto gratis
  • Sampel Pangiriman: dening DHL TNT FedEx EMS
  • Pangiriman: Segara
  • wektu kiriman: udakara 7-10 dina
  • MOQ: 500kgs
  • Katentuan Pambayaran: Jaminan perdagangan, Paypal, T / T, L / C lsp.
  • Sertifikat: ISO9001
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product

    Kompatibel ton kyocera copier kanggo digunakake ing 715 718 tk350 tk475 tk3100

    Katrangan Product

    Model Cocog kanggo kyocera tk350 475 khotbah  Kaca Entuk
    Bobot Pengemasan Dhukungan kanggo adat
    Waranti 18 wulan Werna BK
    Sertifikat ISO9001
    Sarat pambayaran T / T, UNION UNEST, PAYPAL
    OEM No. TK410 / 420/418/428/435/438/675/678/715/718/719/725/7105/7205/478
    TK475 / 3100/350/1113/1114/3122/1120/1130/1140/170/172/134/4108/1150 /
    451/130/131/132/140/142/160/162/4115
    TK6307 / 6308/6309
    Model sing kompatibel KM1620 / 1650/2020/2050/1635/2035/2550/1648/2540/2560/3040/3030/3060/4050 /
    4035/3035/5050/3035/4035/5035/2530/3530/4530/4030
    FS6025 / 6030/6525/6530 / 2100D / 4100DN / 4300DN / 3820DN / 3040DN / 3140DN / 1040 /
    1020MFP / 1016/1025/1035/1320/1370/1800/2235/6970/1300/1350/1028/1128/1100/1120
    TASKaifa3500 / 3501/4500/4501/5500/5501 / 6500i / 8000i

    Pangiriman & Paket

    MOQ 500KGS
    Loading Port Xingang port, plabuhan Shanghai, port Shenzhen, Pelabuhan Lianyungang
    Kemampuan Penyetor 3000on saben taun
    Wektu Devery Contoh butuh 2-3days
    Detail ngemas
    Paket Akeh Bobot net: 20KGS / Carton
    Bobot reged: 22.5KGS / Carton
    Ukuran karton: 50 * 31 * 27cm
    Botol Packing Bobot net: ≤ 1KG lan selaras
    Bobot Kasar: ≤1.1KG lan selaras
    Ukuran Carton: 
    Paket Tas Bobot net: ≤ 1.5KG lan selaras
    Bobot Kasar: ≤1.53KG lan selaras
    Ukuran Carton: 


    Informasi Perusahaan
      Kita minangka perusahaan khusus kanggo ngasilake bahan sing bisa digandhengake karo juru cetak lan duplikat.

    Minangka produsen paling gedhe lan pemasar toner, perusahaan kita duwe kapital gedhe, pengalaman sing sugih lan tim riset.

        Kita uga duwe eksperimen lan mesin pamriksan lan toner pengungkit majeng internasional. 

    Produk kita digunakake ing merek laser laser sing misuwur, kayata HP, CANON, SAMSUNG, BROTHER, PANASONIC

    EPSON, LEXMARK lan siri mesin duplikasi CANON, MINOLTA, TOSHIBA, RICOH, SHARP, XEROX, KYOCERA-MITA, lan KONICA.

    Pameran

      Produk kita bisa adol luwih saka 10 kabupaten lan wilayah, kayata Eropa lan Afrika lan entuk reputasi dhuwur saka konsumen.

      Uga, kita rawuh ing pameran perdagangan saben taun, kaya Rechina shanghai, Remax World Zhuhai, lan uga rawuh pameran manca.

    , Kaya Meksiko, Rusia, Thailand, Turki, Nigeria, India, lan liya-liyane.Prodhuksi panas. Produk kita duwe umpan balik sing apik banget saka para pelanggan!

    Layanan Kita 

    Kita janji kaya ing ngisor iki

    1.Media kompatibel / OEM

    2. Produsen langsung bubuk toner, rega paling apik

    3. Urutan conto sing bisa ditampa

    4. Sistem kontrol kualitas kontrol

    5.Ngawe biaya pengiriman kanthi pengiriman kanthi cepet

    6. bisa dipercaya sawise layanan

     

    lShipping

    1. Kita bakal nyoba ngirim pesenan ing 3 ~ 10 dina sawise pembayaran wis ditampa

    2.Kami duwe pendhapat lan bisa njaluk biaya pengiriman paling murah kanggo apa wae

    sampeyan bakal ngirim pesenan kanthi segara utawa udhara.

     

    LWarranty

    Jaminan kualitas: 2 taun

    Kabeh produk wis dicenthang kanthi ketat sadurunge dikirim menyang sampeyan. Yen ana masalah sawise

    sampeyan nampa barang, mangga kontak karo kita kanthi kepenak.

     

     

     

    FAQ

     

     

     

    1. Suwene wektu timbal produksi?

    Wangsulan: Kira-kira 10 dina sawise nampa pesenan utawa pambayaran kasebut.

     

    2. Kepiye njamin kualitas sampeyan?

    Wangsulan: Pemeriksa 100% sadurunge kiriman kanggo mesthekake yen kualitas ora duwe masalah ing Gambar Density,

    Latar mburi, lan Ngganggu, sapiturute, yen ana masalah kualitas, hubungi kita,

    kita bakal duwe Tim Pelanggan kanggo komunikasi karo sampeyan. . .

     

    3. Apa sampeyan bakal ngetutake keluhan kualitas pelanggan? Apa Cara?

    Wangsulan: Mesthi, sawise nampa keluhan, kita bakal nampa tanggapan kanthi tepat ing R&D lan

    departemen inspeksi kualitas, miturut nomer kumpulan,

    kita bakal nggolek cathetan tes, lan menehi conto conto sing disimpen, lan kita bakal ngadhepi kanthi aktif

    masalah sing nyebabake pelanggan bisa nemokake solusi sing luwih apik

    KONTAK US

     






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk