Sugeng rawuh ing situs web iki!

Bubuk toner sing kompatibel kanggo digunakake ing hp 217

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Toner sing kompatibel kanggo digunakake ing hp 217

 

Katrangan Product

Model Cocog kanggo hp217 kutbah  Kaca Entuk  
Bobot   Pengemasan

Dhukungan kanggo adat

Waranti 18 wulan Werna BK
Sertifikat ISO9001
Sarat pambayaran T / T, UNION UNEST, PAYPAL
OEM No. HP217 / 218/283
Model sing kompatibel M104A M104W / M102A M102W / MFP / M106W / M130A / M130FW / M130NW / M132A / M132FN / M132FP / M132FW / M132NW /
M134


 

Pangiriman & Paket

MOQ 500KGS
Loading Port Xingang port, plabuhan Shanghai, port Shenzhen, Pelabuhan Lianyungang
Kemampuan Penyetor 3000on saben taun
Wektu Devery Contoh butuh 2-3days
Detail ngemas
Paket Akeh Bobot net: 20KGS / Carton
Bobot reged: 22.5KGS / Carton
Ukuran karton: 50 * 31 * 27cm
Botol Packing Bobot net: ≤ 1KG lan selaras
Bobot Kasar: ≤1.1KG lan selaras
Ukuran Carton: 
Paket Tas Bobot net: ≤ 1.5KG lan selaras
Bobot Kasar: ≤1.53KG lan selaras
Ukuran Carton: 


Informasi Perusahaan
 

  Kita minangka perusahaan khusus kanggo ngasilake bahan sing bisa digandhengake karo juru cetak lan duplikator. Minangka produsen paling gedhe lan pemasar toner, perusahaan kita duwe kepala gede, pengalaman sing sugih lan tim riset.

 

    Kita uga duwe eksperimen lan mesin pamriksan lan toner pengungkit majeng internasional. Produk kita digunakake ing merek printer laser sing misuwur, kayata HP, CANON, SAMSUNG, BROTHER, PANASONIC EPSON, LEXMARK lan seri mesin duplikat CANON, MINOLTA, TOSHIBA, RICOH, SHARP, XEROX, KYOCERA-MITA, lan KONICA .

Pameran  

  Produk kita bisa adol luwih saka 10 kabupaten lan wilayah, kayata Eropa lan Afrika lan entuk reputasi dhuwur saka konsumen.

 

  Uga, kita rawuh ing pameran perdagangan saben taun, kaya Rechina shanghai, Remax World Zhuhai, lan uga rawuh pameran manca, Kaya Meksiko, Rusia, Tailand, Turkey, Nigeria, India, lan liya-liyane.Prodhuksi panas wis apik banget saka pelanggan!

Layanan Kita 

Kita janji kaya ing ngisor iki

 

1.Media kompatibel / OEM

 

2. Produsen langsung bubuk toner, rega paling apik

 

3. Urutan conto sing bisa ditampa

 

4. Sistem kontrol kualitas kontrol

 

5.Ngawe biaya pengiriman kanthi pengiriman kanthi cepet

 

6. bisa dipercaya sawise layanan

 

 

 

lShipping

 

1. Kita bakal nyoba ngirim pesenan ing 3 ~ 10 dina sawise pembayaran wis ditampa

 

2.Kami duwe pendhapat lan bisa njaluk biaya pengiriman paling murah kanggo apa wae

 

sampeyan bakal ngirim pesenan kanthi segara utawa udhara.

 

 

 

LWarranty

 

Jaminan kualitas: 2 taun

 

Kabeh produk wis dicenthang kanthi ketat sadurunge dikirim menyang sampeyan. Yen ana masalah sawise

 

sampeyan nampa barang, mangga kontak karo kita kanthi kepenak.

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ  

 

 

 

 

 

 

1. Suwene wektu timbal produksi?

 

Wangsulan: Kira-kira 10 dina sawise nampa pesenan utawa pambayaran kasebut.

 

 

 

2. Kepiye njamin kualitas sampeyan?

 

Wangsulan: Pemeriksa 100% sadurunge kiriman kanggo mesthekake yen kualitas ora duwe masalah ing Gambar Density,

 

Latar mburi, lan Ngganggu, sapiturute, yen ana masalah kualitas, hubungi kita,

 

kita bakal duwe Tim Pelanggan kanggo komunikasi karo sampeyan. . .

 

 

 

3. Apa sampeyan bakal ngetutake keluhan kualitas pelanggan? Apa Cara?

 

Wangsulan: Mesthi, sawise nampa keluhan, kita bakal nampa tanggapan kanthi tepat ing R&D lan

 

departemen inspeksi kualitas, miturut nomer kumpulan,

 

kita bakal nggolek cathetan tes, lan menehi conto conto sing disimpen, lan kita bakal ngadhepi kanthi aktif

 

masalah sing nyebabake pelanggan bisa nemokake solusi sing luwih apik

KONTAK US

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk